Contact: Jan Mark
Online Registration
  • Anmälan till detta evenemang är stängd.
06
okt
2022
Helsingborg Landborgen
Fabriksgatan 2
Ödåkra,  254 74
Sweden

OBS! Denna kväll startar mötet kl 17.00. Antalet platser är begränsat till 25. Först till kvarn gäller, men våra medlemmar har förtur vid överteckning. Plats Spritfabriken ”Spritan” i Ödåkra.

Vi börjar på Caféet Två Systrar och får där höra berättelsen om företagets framgångsrika historia. Efter spis hos Två Systrar flyttar vi in till Tina Nordström, klubbens hedersmedlem. Hon har lovat att uppdatera oss om sina förehavanden sedan vi senast sågs. Det var ett tag sedan. Mötet med Tina skulle ha ägt rum redan för ett år sedan, men på grund av Covid-19 fick det skjutas upp.

Presentation av Tina är överflödig, men om Spritfabriken skrivs det på Visit Helsingborgs hemsida:

En ”gammal” förädlad plats, i folkmun kallad Spritan. Här hittar du allt från konst, gallerier och padelbanor, till butiker med shopping för de medvetna. Spritfabriken i Ödåkra är ett perfekt utflyktsmål som erbjuder något för alla. Ta en fika på caféet, shoppa, unna dig en behandling hos några av salongerna och njut av en fin middag på restaurangen. Platsen och verksamheterna genomsyras av hållbarhet, gemenskap, tillgänglighet, kollektivt och framför allt kvalitet.

Måltid på Två Systrar: Klassisk landgång eller Fisk- och skaldjurslandgång samt alkoholfri dryck. Kostnad 200:- Betalas på plats med Swish eller kort.

OBS! Anmäl senast måndag den 3 oktober! Ange i anmälan om du vill ha Klassisk- eller Fisklandgång eller har önskemål om specialkost.


OBS! Mötet börjar kl 17.00! Kom i tid! 


Adressen är: Spritfabriken, in på gården, Fabriksgatan 2, 254 74 Ödåkra.