Som traditionen numer erbjuder lyssnade vi på Wieselgrensskolans duktiga elever från Musikklasserna i ett stämningsfullt Luciatåg.
 
Kristina Gilmert hade ordnat med en fin dukning i restaurangen på Hotell Scandic Nord och lagom till Lucias intåg släcktes lokalen ned. Trots att man är förväntansfull varje år, överträffar dessa unga elever från Wieselgrensskolan Musikklasser förväntningarna. De sjunger med den självklara glädje och inlevelse som hör ungdomen till och det är en fröjd att lyssna på dem under ledning av Musiklärare Elisabeth Falk. Hon kallas Lisa och undervisade mina barn i Musikklasserna. Jag kan inget annat än varmt rekommendera denna kommunala skola med inriktning på sång och musik från fjärde klass upp till nionde klass. Skolan har också en klass med inriktning på fotboll.
 
Efter Lucia avnjöt vi en god måltid med kalkon och sötpotatis. Kvällens President var Lisbeth Grapenblom i Patrik Christiersons frånvaro. Hon önskade alla en God Jul & Gott Nytt År. Det finns fortfarande en chans att ses innan jul. Den 20 december hålls en julkonsert i Mariakyrkan för Rotary Doctors. Entréavgift 200 kronor.